Barcelona Cultura

El Museu del Disseny guanya el Premi Iberoamericà CIDI

El Museu està d’enhorabona aquest 2017. Representants del Consejo Iberoamericano de Diseñadores de Interiores (CIDI) han determinat que l’emblemàtica arquitectura i museografia del Museu sigui la guanyadora en la categoria Cultura del Premi Iberoamericà CIDI.

El proper dimarts 23 de maig a les 20 hores es farà l’acte d’entrega del guardó en reconeixement del projecte arquitectònic. L’acte tindrà lloc al Centre de Documentació del Museu i comptarà amb la presència de representants del CIDI i l’Institut de Cultura de Barcelona i de la directora del Museu del Disseny, Pilar Vélez, així com dels creadors del projecte arquitectònic del Museu, l’estudi d’arquitectura MBM.

Aquest 2017 el Consejo Iberoamericano ha iniciat un programa de reconeixement a iniciatives de tots els continents. Els projectes guardonats estan vinculats a l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny, l’urbanisme o el paisatgisme. Els premiats procedeixen principalment de països llatinoamericans, però també trobem iniciatives procedents d’Oceania, Àsia, Àfrica i Europa.

Ajuntament de Barcelona