Barcelona Cultura

El Museu del Disseny rep en donació Simon100

L’empresa olotina Simon, que l’any passat va celebrar el seu centenari, ha fet donació al Museu del Disseny de Barcelona del seu producte estrella: Simon100, la primera col·lecció d’interruptors que passen de ser analògics a digitals i que permet interconnectar els dispositius que es desitgin, en un clar objectiu de respondre a la necessitat actual del “internet of things”.

Aquest sistema permet a l’usuari regular la llum de forma fàcil i intuïtiva, amb un accionament per pulsació pensat per a ser usat amb els ulls clucs. A més, disposa d’interruptor regulable per a crear l’ambient desitjat, permet endollar connectors i ports, i presenta una estètica actual i simple en dos colors: blanc o negre.

La donació inclou les tres estètiques de Simon100: la “Mínima” amb un o dos elements per placa, la “Matricial” amb dos o més elements per placa i superposats, i la “Vertical” amb diversos elements disposats, com el nom indica, verticalment.

Simon100 és, també, una novetat per a l’instal·lador, resultat d’anys de recerca per aconseguir que la seva col·locació a la paret sigui còmoda i segura. Gràcies als mecanismes innovadors, té una instal·lació tradicional que parteix d’un bastidor múltiple, l’embornament d’un clic ràpid i segur, l’aprofitament de l’espai interior i l’alineació perfecta. I tot es pot fer manualment, sense necessitat d’eines.

Simon100 i la seva nova filosofia de l’acció per pulsació incrementa amb un sèrie puntera la Col·lecció de Disseny de producte del museu.

 

Ajuntament de Barcelona