Barcelona Cultura

El primer festival de cinema de moda de Barcelona

El Museu del Disseny serà testimoni i escenari de la gala d’entrega de premis del primer festival de cinema de moda de Barcelona: el Movistar Barcelona Fashion Film Festival (BFFF). Serà el 5 d’octubre al vespre i comptarà amb la presència de destacats noms del sector de la moda, del cinema i de la cultura.

Què és un fashion film?

Es tracta d’una alternativa als espots tradicionals, a cavall entre la pel·lícula, el videoart i l’anunci publicitari. Una història amb components de storytelling per empatitzar amb el públic i emocionar-lo. FFFriends i FFFresh són dues promocions del Festival que representen l’estètica i la manera de fer dels fashion films.

Per què tindrà lloc a Barcelona?

En una entrevista recent, l’actriu i jurat del Festival, Cristina Borondo, ens explica que «és increïble que no existís un Festival del gènere a Barcelona, ja que la ciutat ha apostat sempre per les noves tendències en moda». A aquesta lògica hi hauríem d’afegir el despuntar de passarel·les de moda com la 080 Barcelona, així com els dissenyadors de la ciutat.

Quins premis s’atorgaran?

Al BFFF s’hi han presentat més de 150 candidatures d’arreu del món que optaran a vuit categories: millor fotografia, fotografia emergent, idea o guió, idea o guió emergent, moda o col·lecció, moda o col·lecció emergent i el millor fashion film i el seu equivalent emergent.

Segueix les etiquetes #GalaFinalBCNFFF i #WhenFashionMeetsCinema a les xarxes per conèixer el minut a minut del primer i únic festival de fashion films de Barcelona!

Ajuntament de Barcelona