Barcelona Cultura

En marxa el concurs #BoomPublicitat!

Des del passat 14 de desembre, i fins al 31 de març del 2019 podeu veure al Museu del Disseny la nostra nova exposició temporal “El boom de la publicitat. Reclams de llauna, cartró i rajola. 1890-1950”, que fa un recorregut per la publicitat comercial gràfica des de finals del segle XIX fins a mitjans del segle XX

L’exposició és una selecció de més de 250 peces sobre diferents formats i temàtiques provinent en la major part de la Col·lecció Mateu Llinàs i Audet, però també del Museu de Ceràmica de Manises i el propi Museu del Disseny de Barcelona.

Però estem segurs que tothom ha vist en algun racó de Barcelona i arreu del territori altres cartells similars. Per això us convidem a participar al concurs d’Instagram #BoomPublicitat.

Només heu de compartir les vostres imatges de peces publicitàries de llauna, cartró i rajola a Instagram amb el hashtag #BoomPublicitat, indicant detalls com el lloc on teniu localitzat el cartell i qualsevol altre detall que us sembli rellevant.

La idea és recopilar virtualment el major número possible de cartells publicitaris que complementin la mostra de l’exposició del Museu del Disseny. Les fotografies es poden publicar a Instagram amb el hashtag #BoomPublicitat fins al proper 31 de març, i l’endemà, el dia 1 d'abril, es farà un sorteig per obtenir de manera aleatòria el nom dels tres seguidors guanyadors d’un dels 3 lots regal que hem preparat:

  • 1 llibre “El boom de la publicitat”
  • 1 opuscle “El boom de la publicitat”
  • 1 bossa del Museu del Disseny
  • 1 llibreta del Museu del Disseny
  • 2 entrades per veure les exposicions del Museu del Disseny

Podeu consultar en detall les bases del concurs #BoomPublicitat en aquest enllaç.

Ajuntament de Barcelona