Barcelona Cultura

Endevines #quinatipoés?

De la fusió de dues paraules en grec, τύπος (tipos, és a dir, «cop» o «petjada») i γράφω (grafo, «escriure»), en surt l’art de dissenyar, compondre i imprimir textos mitjançant tipografies. Tant si ets dissenyador com si no, sabem que entre els nostres seguidors a les xarxes socials comptem amb fans i especialistes en el camp de la tipografia. És per aquesta raó que llancem una nova iniciativa participativa a Instagram.

Amb l’etiqueta #quinatipoés, quinzenalment anirem publicant una nova tipografia i et reptarem a endevinar-la. El premi per al primer usuari que l’encerti? Un catàleg de la col·lecció de disseny gràfic i una entrada doble per visitar una de les properes exposicions del museu: l’exposició temporal «Design Does. Allò que el disseny fa» o bé la nova permanent de disseny gràfic, que s’inaugurarà al juny.

T’esperem a partir del proper 23 de gener a Instagram. Això sí, no s’hi val a utilitzar l’app What the Font de reconeixement automàtic de tipografies o resoldre dubtes en els coneguts fòrums de tipografia!

Ajuntament de Barcelona