Barcelona Cultura

Ets fan de Bowie? Guanya una entrada doble per a «David Bowie Is»!

Ens trobem a l’equador de l’exposició «David Bowie Is» i volem celebrar-ho regalant-te quatre entrades FAST PASS dobles com a fan incondicional de l’artista. Per aconseguir-les, hauràs de demostrar la teva creativitat i la teva incondicionalitat per Bowie reinterpretant el mític llamp que lluïa a la portada de l’àlbum Aladdin Sane i que ha esdevingut tot un símbol de la cultura pop. Com ho has de fer per participar?

  1. Crea la teva foto o composició artística (format imatge) en la qual aparegui el llamp de David Bowie. Es pot veure a la roba, en tatuatges, en forma d’il·lustració o pintura, en un esquetx, etc.
  2. Comparteix la imatge a Facebook, Twitter o Instagram i etiqueta el perfil del Museu del Disseny o envia'ns-la per missatge privat. Tens temps per fer-ho del 3 al 16 de juliol.
  3. Aconsegueix que la teva imatge sigui la més votada! La compartirem en un àlbum de fotografies al perfil de Facebook del Museu del Disseny del 17 al 23 de juliol a les 24 h. Les quatre fotografies amb més «m’agrada» seran les guanyadores de les entrades.
  4. Seràs el guanyador? El dilluns 24 de juliol anunciarem els quatre guanyadors de les entrades dobles FAST PASS a l’exposició «David Bowie is».

Desperta la teva creativitat i participa-hi!

Informacions addicionals

  • Només és permet una participació per usuari. Si l’organització del concurs detecta qualsevol anomalia, el participant serà automàticament descartat de la iniciativa.
  • Els guanyadors de les entrades podran accedir a l’exposició fent la reserva en línia de les entrades mitjançant un codi que se’ls proporcionarà.
  • Si es detecta que algun dels participants no compleix amb els requisits exigits a les bases o que les dades proporcionades per participar no són vàlides, la seva participació es considerarà nul·la, quedarà automàticament exclòs de la iniciativa i perdrà tots els drets sobre els premis atorgats.

Ajuntament de Barcelona