Barcelona Cultura

Ja és primavera al Museu del Disseny!

A pocs dies del canvi d’estació, el Museu del Disseny bull d’activitats. I volem compartir amb tu totes les que t’esperen aquesta primavera, tant per a famílies com per a especialistes en disseny i amants de la cultura.

Design Does

L’exposició «Design Does. Allò que el disseny fa» és un projecte en coproducció amb ELISAVA. Arribarà al Museu el 23 de març amb ganes de mostrar projectes de disseny que donen resposta a reptes globals de la nostra societat. Al fòrum Design Does professionals de diversos punts del globus debatran sobre el futur més immediat del disseny.

Festival de curtmetratges

En el marc de la 20a edició del MECAL, al Museu acollirem la setmana d’Animació, del 21 al 25 de març, amb curtmetratges animats, sessions a competició, masterclass i workshops destinats a estudiants d'animació i públic en general.

Caps de setmana familiars

A partir del cap de setmana del 7 i 8 d’abril, els tallers de disseny en família es faran de manera permanent tant dissabtes com diumenges. Aprofita al màxim els caps de setmana amb «Qui no s’espanta, estampa!», els dissabtes (11.30h), i «Exlibris, pitibris!» i «Objectes que creen objectes», els diumenges a la mateixa hora.

Jornada de creativitat i tendències

La tercera edició de la jornada arribarà el 12 d’abril i girarà a l’entorn de l'artesania contemporània. Dona un cop d’ull al que va ser la jornada de l’any passat amb el nostre vídeo resum.

Nit dels Museus

No és una nit qualsevol, i ho sabem. Per això ja estem preparant algunes sorpreses de cara a la Nit dels Museus 2018, que enguany celebrarem plegats el dissabte 19 de maig.

La nova exposició de disseny gràfic

Abans que arribi el solstici d’estiu, celebrarem l’obertura d’un nou espai al Museu: l’actualització de l’exposició permanent de disseny gràfic, que comptarà per primera vegada amb un espai dedicat al període 1980-2003. Es podrà visitar a partir del 9 de juny.

Vols estar informat de totes les novetats que vindran? Apunta’t a la nostra newsletter!

Ajuntament de Barcelona