Barcelona Cultura

La Barcelona més <<designer>>

Dotze anys després de la seva primera edició, la Barcelona Design Week (BDW) arrenca enguany amb més força que mai consolidada com a esdeveniment de primer ordre mundial.

Organitzada per Barcelona Centre de Disseny, la BDW compta aquesta vegada amb més de 100 activitats entre tallers, xerrades, exposicions i itineraris. Tota aquesta oferta girarà al voltant del disseny, la creativitat, la innovació i la sostenibilitat, sota un mateix lema: «Transformant la societat».

La major part de les activitats tindran lloc a l’edifici del Disseny Hub del 6 al 14 de juny, però també en altres espais de la ciutat: el Pavelló Mies van der Rohe, Espai Zero de Fabra i Coats, ELISAVA o l’escola EINA.

L’edició de 2017 compta amb dues novetats: el Talent Show dirigit pel dissenyador Óscar Guayabero i organitzada pel Museu del Disseny de Barcelona, i la iniciativa Poblenou Design Day, que vincularà el disseny amb el barri.

Estigues atent a les xarxes socials del Museu i a dos hashtags que durant nou dies bulliran d’activitat: #BDW17 i #TransformingSociety

 

 

 

Ajuntament de Barcelona