Barcelona Cultura

Per la Museum Week, fes #ZoomIn al Museu del Disseny

La Museum Week és una iniciativa cultural que se celebra a escala global. A més de perseguir l’objectiu de mobilitzar els aficionats i professionals al voltant de la cultura per a visibilitzar-la i posar-la a l’abast de tothom, l’edició d’enguany gira al voltant del paper de les dones a la cultura.

Tot plegat, una setmana per a homenatjar les dones oblidades als llibres d’història que mereixen ser conegudes pel gran públic, per aclamar la seva aportació al món de la cultura i per posar en relleu la importància de l’educació de les generacions més joves, especialment en aquells països on encara hi ha desigualtats profundes entre gèneres.

Des del Museu del Disseny, ens sumem a aquesta setmana cultural amb un concurs de fotografia on us convidem a endinsar-vos a les instal·lacions del Museu i a compartir amb usuaris d’arreu del món les vostres peces, espais i perspectives preferits de les diferents mostres i sales.

Participar és molt senzill. Només cal que compartiu les vostres fotografies a Instagram amb el hashtag #ZoomInMD. Podeu visitar les exposicions, jugar amb les perspectives de les diferents plantes i sales, experimentar amb la incidència de la llum durant els diversos moments del dia (o de la nit, ja que també podreu participar en el concurs durant la Nit dels Museus)… L’única regla: ha de ser una imatge presa a l’interior del Museu. La idea és fer “zoom in” per a superar la barrera arquitectònica de l’edifici i fer valdre la cultura, el disseny, la creativitat i el fons patrimonial de tot allò que s’amaga al seu interior.

Podreu publicar les vostres fotografies a Instagram amb el hashtag #ZoomInMD fins al diumenge 19 de maig. L’endemà, dilluns 20, es farà un sorteig per saber el nom de les dues persones guanyadores d’un dels dos lots regal personalitzables que hem preparat. Cada lot conté una tote bag del Museu, una llibreta, un llapis i un dels nostres catàlegs a escollir per la persona guanyadora –la disponibilitat dels llibres del Museu està subjecta a estoc.

Podeu consultar en detall les bases del concurs #ZoomInMD en aquest enllaç.

 

Ajuntament de Barcelona