Barcelona Cultura

La visita dels experts

L’exposició «TAPAS. Spanish Design for Food» ens està deixant molt bons moments i la trobada de bloguers n’ha estat un.

Els bloguers gastronòmics de la ciutat s’han reunit al Museu del Disseny per veure la mostra de la mà de Juli Capella, comissari de l’exposició. Han passejat pels tres àmbits, la CUINA, la TAULA i el MENJAR, en una visita guiada que els ha descobert allò que no sabien sobre les tapes.

A més, ho han explicat als seus blogs i, tal com comenta la Jana de Roda el món i torna al Born, els ha sorprès que el disseny hi sigui tan present; a més, no cau en el «tòpic turístic» sinó que «val molt la pena».

A la Conxita de Barcelona en Horas de Oficina li ha passat el mateix i, de fet, considera que «TAPAS» no és un títol que faci justícia a l’exposició, ja que «el menjar no és el protagonista, sinó un actor secundari».

La visita ha acabat com havia de ser: amb una degustació de les tapes que Sauleda Càtering està creant cada setmana i que pots tastar a la cafeteria del museu.

Quina ha estat la que més ha sorprès? La Nuria Tejedor del Blog Hedonista ho ha tingut molt clar: la tapa exclusiva de l’exposició, macarrons amb brandada de bacallà, olivada i festucs.

Afanya’t que queden pocs dies! I quan els experts diuen que no t’ho pots perdre… Els has de fer cas!

Ajuntament de Barcelona