Barcelona Cultura

Les 7 millors idees de la II Jornada de Creativitat i Tendències

Et vas perdre la II Jornada de Creativitat i Tendències al Museu del Disseny o simplement vols recordar aquelles frases que hauries de tenir en compte de cara al futur per a les teves creacions?

Aquí tens les afirmacions més destacades dels ponents:

«No és el dissenyador qui decideix i marca la tendència, ell reflecteix el que ha vist en la societat», Vincent Grégoire , director creatiu de l’agència Nelly Rodi.

Daniel Córdoba-Mendiola, de The Hunter: «La gastronomia no és només menjar. És menjar, beguda i l’ambient que els envolta».

El músic David Carabén, de Mishima: «M’agrada pensar que les tendències són impulsos que es manifesten de diferent manera».

«Que hi hagi més d’una bona idea és una putada, perquè vol dir que has de descartar la resta», Luis Cerveró d’Estudio O.

Inés Sans-Miró, de Casa Bonay: «Quan has de decidir, al final et quedes amb la proposta en què creu l’equip».

Marta Marín, directora del Màster en Comunicació de Moda de la Universitat Ramon Llull: «El futur de la creativitat aposta per experiències immersives, bidireccionals, sensorials i emotives».

«Per començar amb la transformació hem de fer-ho des de l’honestedat i la passió», Daniel Pérez, consultor en comunicació estratègica.

Ajuntament de Barcelona