Barcelona Cultura

Les últimes mossegades de TAPAS

L’exposició «TAPAS. Spanish Design for Food» està sent tot un èxit i les seves activitats paral·leles no es queden enrere.

Si no has gaudit de cap activitat o vols saber les que queden pendents, aprofita ara perquè queden pocs dies!

  • Diàleg JORDI ROCA + ANDREU CARULLA. L’últim diàleg entre cuiners i dissenyadors sobre com han treballat per arribar a les seves creacions. Dijous 11 de maig a les 19.00. Auditori del museu, aforament limitat.
  • Visita «TAPAS. Spanish Design for Food». Visita guiada a la col·lecció els dissabtes a les 11.30. Fins al 22 de maig.
  • Taller «La vaixella màgica». El taller familiar on els nens faran un plat de xocolata i el decoraran amb llaminadures. Diumenges a les 11.30. Fins al 21 de maig.
  • «Dice (coma) sabe»: les emocions que creem al voltant del menjar. L’últim dels tallers «Matèria prima: dissenyar amb aliments» per explorar les emocions que creem al voltant del menjar i jugar amb les eines que creen aquest llenguatge. Divendres 12 de maig a les 18.30.
  • «Plats del dia». Taula rodona. Es presentaran aquells projectes de food design més significatius dels últims cinc anys. Dimarts 16 de maig a les 18.30.
  • La Nit dels Museus 2017. Entrada gratuïta per veure totes les exposicions del Museu del Disseny. A més podreu gaudir de «Redissenyant el xurro» i «Mecàniques». Entre les 19.00 hores del dissabte 20 de maig i la 01.00 del diumenge 21 de maig.

 

Totes les activitats (excepte el taller «La vaixella màgica») són gratuïtes.

Has decidit a quines vols venir? T’esperem!

Ajuntament de Barcelona