Barcelona Cultura

Llum, càmeres…Bowie!

Aquest estiu Barcelona es vesteix a la manera de David Bowie. I no només ho fa amb l’exposició “David Bowie is” al Museu del Disseny, sinó que es vesteix amb tres complements: cinema, música i xerrades. O el que és el mateix, Bowie Cinema, Bowie Talks i Bowie Symphonic.

Tant si ets cinèfil com si no ho ets, et convidem (gratuïtament) a l’Auditori del Museu a gaudir de diversos gèneres cinematogràfics durant els mesos de juliol i agost: una de ciència ficció amb  The Man Who Fell to Earth? O millor veure Bowie al costat de Susan Sarandon en el film de terror The hunger? Tu decideixes.

Quatre grans figures artístiques que van treballar intensament amb David Bowie són els protagonistes dels Bowie Talks: el reconegut dissenyador de moda Kansai Yamamoto, el promotor Daniel Grinbank, el director de documentals Francis Whately i el fotògraf Denis O'Regan, parlaran sobre la vessant literària, cinematogràfica o cultural de David Bowie.

El concert de l’Orquestra Simfònica de Catalunya acabarà d’arrodonir les activitats paral·leles a l’exposició. Serà el 13 de juliol, i 80 músics donaran vida al darrer disc de David Bowie Blackstar, amb arranjaments d’Evan Zyporin i cançons com Lazarus, Blackstar o Girl Loves Me.

Aquest estiu no tens excusa per sortir de casa i gaudir al màxim dels vespres a Barcelona acompanyat de l’icònic David Bowie!

Ajuntament de Barcelona