Barcelona Cultura

No hi ha res per aquí, no hi ha res per allà… On és el plat de xocolata?

Què deu tenir la xocolata que ens agrada a tots? Com que a nosaltres també ens torna bojos, hem decidit fer un taller per tal que els més petits de casa no només la tastin, sinó que despertin la seva creativitat amb aquest aliment tant preuat.

Al taller «La vaixella màgica» farem precisament això: màgia! Agafarem el plat Ona, una creació de la dissenyadora Gemma Bernal que forma part de la col·lecció del museu i el transformarem en una obra mestra de xocolata. No només això, sinó que el decorarem amb més xocolata i llaminadures.

T’estan sorgint preguntes? Ens avancem als teus dubtes:

És per a tothom?

L’activitat està aconsellada per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Els més petits poden tenir problemes per seguir les instruccions, encara que hi vagin acompanyats per un adult (requisit obligatori per a tothom).

Important! La xocolata que s’utilitza és amb llet i pot contenir soja. Vigileu si sou al·lèrgics o intolerants.

Què aprendré a fer?

Moltes coses! Descobriràs com fer un cornet i utilitzar-lo com a mànega de pastissera per  escriure i dibuixar, aprendràs a temperar i fondre la xocolata, fer motlles dels plats, decorar-los amb llaminadures i molt més!

S’ha de ser molt manetes?

No pas! És molt fàcil i amb una mica de paciència obtindràs una obra d’art. I si no t’acaba de convèncer... te la menges!

Això sí, deixa-l’hi tastar una mica a qui t’hagi acompanyat.

Ajuntament de Barcelona