Barcelona Cultura

OFFF Festival, un esdeveniment molt INNN

La 17a edició de l’OFFF Festival se celebra aquesta setmana al Museu del Disseny. Dels dies 6 al 8 d’abril participaran a la trobada dissenyadors, pensadors, desenvolupadors… Una trobada pensada per als més curiosos de tota mena de disciplines relacionades amb la creació i l’experimentació.

Durant les jornades s’hi celebraran més de 70 conferències, algunes d’elles a càrrec de figures internacionals, workshops, activitats col·laboratives i performances per aprendre a participar i a sentir-se inspirat.

Les activitats es dividiran en diferents ambients com AND… (on tindran lloc la majoria d’actes, entre altres: BLANC, WhyTalks by Mucho i PlayRestart), ROOTS (zona per als artistes), OPENFLOOR (on es veuran les futures tendències), MERCADILLO (espai per a l’intercanvi de projectes, productes i idees) i WORKSHOP (on es realitzaran els tallers).

Les zones d’oci per descansar i agafar forces són la Fun Zone i l’OFFF Restaurant. Aquest últim compta amb un menú especial dissenyat exclusivament per a aquests dies a càrrec dels xefs Xavier Gubau i Carme Picas.

Divendres es va projectar en exclusiva el documental The Happy Film, d’Stefan Sagmeister, on el protagonista estudia les causes que ens fan assolir la felicitat a través de tres camins: meditació, teràpia i drogues.

Artistes

Ajuntament de Barcelona