Barcelona Cultura

Pep Àvila, guanyador dels Premis Lux en la categoria de Moda i Bellesa

El passat 29 de novembre el Museu del Disseny va acollir la cerimònia de lliurament dels XXVI Premis de Fotografia Professional Lux 2018, que any rere any convoca l'Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya (AFPE). 

Com en edicions anteriors, i gràcies l'acord entre l’AFPE i el Museu del Disseny, l'obra guanyadora d'un OR en la categoria de Moda i Bellesa (sempre que sigui una fotografia de moda) podrà ser inclosa en la col·lecció fotogràfica del nostre museu. En aquesta edició, ha sigut Pep Àvila el fotògraf guardonat en aquesta categoria, professional del que el Museu ja conserva instantànies a la seva col·lecció de fotografia de moda.

Pep Àvila és un fotògraf versàtil amb més de 20 anys d'experiència treballant en publicitat, moda, viatges i fotografia documental. Presta especial atenció a la conceptualització de les atmosferes particulars requerides per a cada projecte, aconseguint escenes amb un toc màgic distintiu. Impulsant la il·luminació artificial als seus límits, sovint els seus treballs estan imbuïts d'una determinada mística cinematogràfica. Ha rebut diversos premis de prestigiosos festivals d'arreu del món (Cannes, Epica, Art Directors Club d'Europa, SOL, LUX, Círculo Creativo...).

Ajuntament de Barcelona