Barcelona Cultura

Per què no et pots perdre la jornada de Tendències

Aquesta setmana arriba una nova edició de Creativitat i Tendències, i ja en van tres. Un esdeveniment que enguany porta per estendard l’univers creatiu de l’artesania, i aposta per una revisió del present i el futur artesans. Et donem tres raons per apuntar-t’hi!

Visions de futur

WGSN és tota una autoritat del futur de les tendències, i la seva directora, Kim Mannino, obrirà la jornada per parlar-nos de la tendència «common ground» i la seva incidència en el disseny de moda, mobiliari, packaging o el disseny gràfic. L’acompanyarà la reflexió sobre artesania i noves tecnologies a càrrec de Jonathan Openshaw, consultor especialitzat en indústries de consum. Tota una oportunitat per conèixer què ens depara el futur del disseny!

Una oportunitat de networking

A la jornada hi trobaràs altres professionals del sector com ara dissenyadors, artistes, artesans o creadors digitals. Un molt bon espai d’intercanvi d’experiències, projectes i coneixements. Especialment als tallers de tarda, amb un espai més íntim i tranquil.

Escull el teu taller

La dialèctica entre passat, present i futur és l’engranatge que mourà els tallers de tarda. Els tècnics del Museu del Disseny han fet una selecció de peces com a font d’inspiració i creació de futurs objectes de disseny. Mitos Bermejo, Jesús Morentin, Pablo Salvaje, Bussoga, Makea tu vida i Pedra ens acompanyaran en aquesta experiència. 

Consulta el programa complet i reserva ara la teva entrada!

Ajuntament de Barcelona