Barcelona Cultura

Què t’espera al Museu en tornar de les vacances?

Aquest estiu hem celebrat plegats els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, hem gaudit de cinema, xerrades i l’exposició sobre David Bowie i hem vist com s’han incrementat les col·leccions i el fons documental del Museu amb la incorporació del llegat d’America Sanchez i el disseny de Tous. Però quines sorpreses et tenim preparades en tornar de les vacances d’agost?

Bowie fins al setembre

Encara ets a temps de visitar una exposició única: «David Bowie is». A més, pots completar-la amb l’exposició fotogràfica paral·lela de deu fotògrafs catalans que van viure en directe els concerts que Bowie va realitzar a Catalunya. El 25 de setembre totes dues exposicions tancaran les seves portes, afanya’t!

L’exposició sobre Adolf Loos

La proposta de retorn al classicisme de l’arquitecte arriba per primera vegada a Espanya en forma d’exposició. Serà del 14 de desembre de 2017 al 25 de febrer de 2018 i en tornar de les vacances t’anirem presentant més detalls de l’exposició.

El nou curs escolar

La tornada de vacances és sinònim, per a molts, de tornada a les aules. Al Museu del Disseny tenim noves activitats i tallers per a tots els nivells. Consulta el nou programa d’activitats educatives!

Ask a Curator

Sempre que vulguis podem respondre els teus dubtes sobre la col·lecció a qualsevol de les xarxes socials en què el Museu té un compte actiu. Però el dimecres 13 de setembre serà un dia ben especial gràcies a la iniciativa Ask a Curator. Durant aquesta jornada podràs consultar dubtes i qüestions sobre les peces del Museu a través de Twitter.

Ja pots anotar-te les activitats i les dates a l’agenda: serà un final d’any ple de disseny, arquitectura i exposicions!

Ajuntament de Barcelona