Barcelona Cultura

Un Sant Jordi carregat de llibres

S’acosta la Diada de Sant Jordi i, inevitablement, és temps de fer un repàs a les publicacions i novetats editorials actuals per decidir quina és la millor tria que pots fer per regalar a família i amics. Et presentem tres maneres de trobar el llibre perfecte!

Llibres amb art i disseny

La prèvia de Sant Jordi arribarà del 21 al 23 amb Arts Libris, la Fira Internacional del Llibre d’Artista i Edició Contemporània, que enguany comptarà amb la participació d’institucions com el Museu Picasso, la Fundació Joan Miró, el Centre d’Art la Panera i el Museu del Disseny entre altres. Com cada any, tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica.

Diumenges de lectura

Ja fa temps que l’etiqueta #lecturadediumenge circula a les xarxes socials, especialment a Twitter. I des del Museu del Disseny hi hem anat recomanant setmanalment algunes de les principals i més actuals publicacions del món del disseny. Pots donar-hi un cop d’ull al nostre Twitter!

Inspira’t al Centre de Documentació

Si busques una publicació més especialitzada sobre moda, arts decoratives, disseny gràfic, tipografia o arquitectura, entre altres disciplines, recorda’t de donar un cop d’ull al catàleg del nostre Centre de Documentació; et sorprendrà!

Ajuntament de Barcelona