Barcelona Cultura

Una mirada fotogràfica sobre Puig i Cadafalch

La planta B del Museu del Disseny acollirà a partir del 23 de novembre una exposició fotogràfica sobre les obres arquitectòniques de Josep Puig i Cadafalch. El Museu aposta, juntament amb l’exposició Adolf Loos-Espais Privats que obrirà al desembre, per la descoberta del patrimoni arquitectònic català i europeu.

Comissariada per Mireia Freixa i Eduard Riu-Barrera, la mostra s’articula a partir de les instantànies del fotògraf Ramon Manent i Rodont (Mataró, 1948), tot un especialista en fotografia artística i arquitectònica, que ens il·lustra en aquesta ocasió amb les obres més significatives de l’arquitecte català. La llum, l’espai, les formes, les textures i els colors demostren la seva sensibilitat i habilitat per captar el moment.

D’aquesta manera, el Museu del Disseny s’uneix a la celebració del 150è aniversari del naixement de Puig i Cadafalch i centenari com a president de la Mancomunitat. Durant aquest 2017 altres activitats han repassat la vessant arquitectònica i de disseny de l’artista i polític: les arts decoratives, la visió cosmopolita dels seus projectes o el seu treball com a urbanista.

Ajuntament de Barcelona