Barcelona Cultura

Una setmana carregada de disseny

Una setmana de deu dies? Això és el que proposa la 13a edició de la Barcelona Design Week. Del 5 al 14 de juny el Barcelona Centre de Disseny i el FAD ens ofereixen un extens programa d’activitats per a tots els públics al voltant de la idea de «repensar actituds i models poc sostenibles». Com participa el Museu del Disseny en aquesta «setmana»? T’ho expliquem!

Lliurament i festa dels premis ADG Laus

No és tan sols la gala d’entrega dels prestigiosos premis de disseny gràfic que atorga l’associació ADG-FAD. La nit ADG Laus s’ha convertit en una de les festes més importants de la professió. La 48a edició tindrà lloc a les 20 h del divendres 8 de juny al Museu del Disseny, i tots els convidats podran visitar la nova exposició «Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003».

Cap de setmana gratis i nova exposició

Amb l’objectiu d’acostar el disseny a tothom, el Museu del Disseny ha programat jornades de portes obertes el cap de setmana del 9 i 10 de juny. Se t’acut res millor per descobrir la nova exposició sobre la dècada estel·lar del nostre disseny gràfic?

Disseny en família

«Terra Líquida», «Exlibris, pitibris!», «Qui no s’espanta, estampa!»… Els participants més joves (nens i nenes de 6 a 12 anys) també tenen un espai a la Barcelona Design Week, amb les activitats gratuïtes i lúdiques de la jornada Disseny en familia

Ajuntament de Barcelona