Barcelona Cultura

Vestim el museu virtual de la moda de Google

Ens agraden molt les col·laboracions en projectes culturals; i si es tracta de treballar en una exposició virtual de moda amb Google, encara més. Des d’aquest mateix juny ens hem embarcat en el projecte We wear culture, de Google Arts & Culture, juntament amb 180 institucions culturals més de Nova York, Londres, São Paulo, París o Tòquio. El vols descobrir?

L’espai virtual fa un repàs a més de 3.000 anys d’història de la moda d’arreu del món, amb moments i espais patrimonials tan coneguts com l’antiga Ruta de la seda, la moda de Versalles o el punk britànic.

I és clar, hi hem incorporat algunes de les peces de moda més destacades de l’exposició «El cos vestit». D’entre els més de cent objectes, documents, gigafotos i exposicions en línia destaquen el vestit de cort francès (1760), la famosa creació de Marià Fortuny, Delphos, o el vestit Cua de paó de Balenciaga del 1958.

Submergeix-te en el món i la història de la moda visitant el portal We wear culture, disponible en línia a g.co/wewearculture  o bé descarregant l’aplicació Google Arts & Culture per a iOS i Android.

Ajuntament de Barcelona