Barcelona Cultura

XXVI edició dels Premis de Fotografia Professional LUX

El Museu del Disseny acollirà la cerimònia de lliurament dels XXVI Premis de Fotografia Professional Lux 2018, que any rere any convoca l'Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya (AFPE). L'acte tindrà lloc el dijous 29 de novembre.

Després de batre rècords d'inscripcions durant els últims anys, els Premis LUX segueixen consolidant-se any rere any com un referent de la Fotografia a Espanya.

Des de 1993 els Premis LUX reconeixen les millors obres fotogràfiques realitzades per fotògrafs professionals i segueixen creixent i millorant gràcies a la participació dels fotògrafs, així com al suport imprescindible de la indústria fotogràfica i entitats col·laboradores. Els premis es divideixen en 11 categories, en les quals es valorarà la innovació, l'adaptació i l'aportació a una idea o concepte, la contundència i la capacitat de comunicació de l'obra. El prestigi dels Premis LUX ve recolzat per l'enorme qualitat dels treballs presentats, però també per un jurat que es renova any rere any i està integrat per reconeguts  professionals del sector de la imatge i la comunicació.

Com en edicions anteriors, i gràcies l'acord entre l’AFPE i el Museu del Disseny, l'obra guanyadora d'un OR en la categoria de Moda i Bellesa (sempre que sigui una fotografia de moda) podrà ser inclosa en la col·lecció fotogràfica del nostre museu.

No et perdis les instantànies de fotògrafs de moda que pots consultar a la nostra col·lecció on-line.

Ajuntament de Barcelona