Barcelona Cultura

“David Bowie vist per” la mostra fotogràfica en homenatge al pas de l’artista per Catalunya

Material de premsa

A partir del dijous, 6 de juliol es podrà veure al Museu del Disseny “David Bowie vist per” una mostra de fotografia que vol deixar constància del pas de David Bowie per Catalunya. Comissariada pel fotògraf  Francesc Fàbregas és un petit homenatge a la figura de David Bowie a través d’un recull d’imatges dels seus concerts fetes per reconeguts reporters gràfics catalans. Hi trobarem fotografies dels tres únics concerts que Bowie va fer a casa nostra: el 1987 amb la gira Glass Spider al Miniestadi del FC Barcelona; el 16 de setembre de 1990 a l'Estadi Olímpic de Barcelona, en el marc de la gira Sound & Vision i, finalment, el 12 de juliol del 1996 a Escalarre, al primer Doctor Music Festival.

“David Bowie vist per” compta amb els treballs de Martí Berenguer, Andoni Canela, Jordi Fàbregas; Xavier Mercadé, Josep Maria Palou, Robert Ramos, Juan Sala, Ferran Sendra, Jordi Vidal i Francesc Fàbregas.

Es podrà veure del 6 de juliol al 25 de setembre al Museu del Disseny a l’aparador de la Biblioteca El Clot-Josep Benet.

Accés gratuït.  

Imatges per descàrrega

Ajuntament de Barcelona