Barcelona Cultura

Dossier de premsa TAPAS. Spanish Design for Food

Dossier

«TAPAS. Spanish Design for Food» és una exposició que mostra com disseny i gastronomia s’interrelacionen d’una manera creativa i són, actualment, dues de les disciplines espanyoles més sòlides i amb més projecció internacional. Produïda per Acción Cultural Española (AC/E) i comissariada per l’arquitecte Juli Capella, «TAPAS» arriba al Museu del Disseny de Barcelona, on acaba un recorregut per 16 ciutats d’arreu del món. Aquesta vegada, la mostra es podrà veure entre el 9 de març i el 21 de maig de 2017, i tindrà entrada gratuïta.

Al Museu del Disseny, l’experiència es complementa amb un ampli programa d’activitats paral·leles que inclouen un cicle de diàlegs entre reconeguts xefs i dissenyadors, com els tàndems creatius formats per Ferran Adrià i Luki Huber, Jordi Roca i Andreu Carulla o Javier Bonet i Martí Guixé; tallers d’ecodisseny i disseny social; tallers creatius i itineraris per a públic familiar; conferències i trobades professionals. Les activitats s’organitzen des del mateix museu, aglutinant les propostes del Foment de les Arts i del Disseny (FAD) i del Barcelona Centre de Disseny (BCD).

Descàrrega d'imatges

Ajuntament de Barcelona