Barcelona Cultura

Inaugurat David Bowie is al Museu del Disseny

Material de premsa

El Museu del Disseny de Barcelona serà l'únic centre de l’Estat que acollirà "David Bowie is", la innovadora exposició organitzada pel Victoria and Albert Museum de Londres (V&A) que tant d’èxit ha tingut. La mostra ja ha rebut més d'1 milió i mig de visites en la seva gira mundial.

Més de 300 objectes s'exhibeixen de manera conjunta per primera vegada a Barcelona: lletres de cançons manuscrites, vestits originals, articles de moda, fotografies, pel·lícules, vídeos musicals, escenografies, instruments del mateix Bowie i portades d'àlbums.

En el marc de l'exposició de Barcelona, diversos llocs de la ciutat allotjaran un gran nombre d'activitats relacionades amb l'icònic artista britànic: des de la Bowie Opening Party (el 25 de maig a la Sala Razzmatazz), fins a l'extraordinari concert simfònic de l'OBC del 13 de juliol a L'Auditori, amb 65 músics sobre l'escenari, així com una sèrie de pel·lícules que mostraran totes les facetes del llegendari artista.

També es faran les xerrades Bowie Talks a la UPF Barcelona School of Management i a l'Auditori del Museu del Disseny, un cicle de conferències centrades en Bowie en què participaran destacades personalitats relacionades amb l'artista, com ara el carismàtic dissenyador de moda Kansai Yamamoto, el documentalista de la BBC Francis Whately i el fotògraf oficial de vàries de les seves gires mundials, Denis O'Regan, entre d’altres.

Nota de premsa

Imatges en alta i vídeos

PREMSA I RELACIONS AMB ELS MITJANS

Gustavo Sánchez PR & PRESS Comunicació
T. +34.93.289.29.77
M. +34.669.83.69.07
premsa@davidbowieis.es

Premsa Museu del Disseny de Barcelona
T. +34.93.256.68.00
premsa.museudeldisseny@bcn.cat
museudeldisseny.barcelona.cat

 

Ajuntament de Barcelona