Barcelona Cultura

Presentació de ‘Tapas. Spanish Design for Food’ el 8 de març al Museu del Disseny de Barcelona

Material de premsa

Dimecres 8 de març, a les 11.30h a la Sala B del Museu del Disseny (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38) es presentarà l’exposició temporal «TAPAS. Spanish Design for Food» comissariada per Juli Capella i organitzada per Acción Cultural Española (AC/E) i el Museu del Disseny de Barcelona.

A l’acte hi assistiran Juli Capella, comissari de l’exposició, Elvira Marco, directora general d’ Acción Cultural Española (AC/E) i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny.

«TAPAS. Spanish Design for Food» explora la interacció entre el disseny i la gastronomia, se centra principalment en els últims vint-i-cinc anys, tenint en compte la influència i el pes de la tradició popular. «TAPAS» pretén ser una degustació, una mirada transversal que inclou àmbits variats d’aquesta interacció del disseny amb el menjar. Aplega més de 250 peces, acompanyades de vídeos i fotografies, que relacionen el món de la cultura material de l’alimentació amb la història, l’arquitectura, l’interiorisme i el disseny industrial i gràfic.

Al Museu del Disseny, l’experiència es complementa amb un ampli programa d’activitats paral•leles com el cicle de diàlegs entre reconeguts xefs i dissenyadors que comptarà amb Ferran Adrià i Luki Huber, Jordi Roca i Andreu Carulla o Javier Bonet i Martí Guixé.

La mostra es podrà veure entre el 9 de març i el 21 de maig de 2017, i tindrà entrada gratuïta.
La inauguració es farà el mateix 8 de març a les 19.30h.

Fotografies per descàrrega

Més informació

Ajuntament de Barcelona