Barcelona Cultura

Taller. Metall - Joieria. Teresa Estapé

La joia no és ornament

Per què va néixer la joieria? Necessitem un amulet que ens acompanyi? Quines joies portem i quin significat tenen? Un smartphone és una joia del segle XXI?
Aquest taller vol respondre aquestes preguntes a través d’un viatge curt i intens des de la joieria primitiva fins al segle XX amb el naixement de la "joieria contemporània". Un trajecte des d’algunes de les peces de la col·lecció del museu i d’altres joies significatives en la vida  i en la filosofia de treball de Teresa Estapé que intentarà sacsejar les idees preconcebudes al voltant de la joia i reposicionar-la al 2017.

Teresa Estapé

Llicenciada en Belles Arts i en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomada en joieria per l'escola Massana de Barcelona. La seva pràctica artística engloba joieria, obra gràfica, instal·lació i acció artística. Amb el seu treball cerca qüestionar i reflexionar al voltant de les construccions socials i culturals acceptades. Ha exposat la seva obra individual i col·lectivament a Barcelona, ​​Viena, Munic, l'Havana i Tòquio.

Compra l'entrada

Torna a la Jornada

Ajuntament de Barcelona