Barcelona Cultura

Taller: Teixit - Moda. Andrea Ayala

Partint de vestits i peces que formen part de la col·lecció d'indumentària del museu (s.XVII i XIX), la dissenyadora Andrea Ayala plantejarà diferents propostes al voltant de conceptes com la composició, el color i la tècnica per poder aplicar-les a noves creacions. 

Andrea Ayala Closa formada a la Royal Academie of Fine Arts, d’Anvers. Crea peces de roba atemporals amb la llibertat de centrar-se en el procés creatiu i en la investigació d'altres disciplines artístiques. Treballa les seves col·leccions de manera lúdica però racional, incloent en les seves peces elements del seu propi imaginari estètic. Construeix peces donant molta importancia als teixits, els colors, la forma i una confecció molt cuidada i feta a Barcelona.

Ha col·laborat en exposicions i projectes com: Arnhem Mode Biennale Holanda, Museum Boymans van Beunningen Roterdam, Atopos ARRRGH! Monsters in Fashion, Benaki Museum Atenes, Museum Bellerive Zuric, Klerup Gallery Estocolm, Bakhrushin Theatre Museum Moscou, Brussels-Happiness, Museu del Disseny de Barcelona. Ha treballat per a John Rocha Dublín.

Premi a la millor col·lecció Fad 2002, i primer premi en el certamen Talente 2008 Munich.

Compra entrada

Torna a la Jornada

Ajuntament de Barcelona