Montjuïc, un llibre obert

Aquest any en el marc de la diada de Sant Jordi, les biblioteques del Parc de Montjuïc s’han coordinat per col·laborar en una activitat conjunta: Montjuïc, un llibre obert.

Aprofitant l’entorn natural en el que s’emmarquen els nostres centres, us convidem a visitar les biblioteques especialitzades localitzades al parc. Mentre descobriu les nostres biblioteques, podeu passejar pel parc, travessar els jardins de Laribal, els jardins del Teatre Grec o qualsevol dels racons secrets de Montjuïc.

Entre el 16 i el 28 d’abril, cada biblioteca seleccionarà i exposarà una bibliografia que podreu llegir a la seva sala de lectura.  A algunes biblioteques potser hi trobareu algun obsequi!

En aquesta primera ocasió, les biblioteques oferiran com a matèria comú Japó i la cultura japonesa. Dins l’especialització de cada biblioteca, podreu llegir un tast dels llibres relacionats amb aquesta matèria que cada biblioteca prepararà.

L’activitat es prolongarà des del dia 16 al 28 d’abril, i en aquesta primera ocasió, les biblioteques oferiran com a matèria comú Japó i la cultura japonesa. Dins l’especialització de cada biblioteca, podreu llegir un tast dels llibres relacionats que cada biblioteca prepararà. Cada biblioteca seleccionarà i exposarà una bibliografia que podreu llegir a la seva sala de lectura.  A algunes biblioteques potser hi trobareu algun obsequi!

A la nostra biblioteca del Museu Etnològic, podreu consultar i agafar els llibres d’aquesta llista. Excepcionalment, també podreu consultar els llibres fora de l’horari de biblioteca, per mitjà del nostre bibliocarret.

Amb el hashtag #MontjuïcLlibreObert podreu fer seguiment de l’activitat a les diferents biblioteques, a través de Twitter.

Les biblioteques participants en aquesta edició (consulteu els horaris i condicions d’accés a la web de cada biblioteca) són: