Un Sant Jordi etnològic!

El 23 d'abril celebrem la Diada de Sant Jordi al Museu Etnològic i al Museu de Cultures del Món de Barcelona

Participeu en tres activitats relacionades amb els llibres que tindran com a escenari les dependències de tots dos museus: una acció de bookcrossing per la ciutat de Barcelona, un concurs a Twitter i una paradeta de llibres als museus.

Esteu al cas mitjançant les xarxes socials, perquè durant els propers dies us donarem més informació!

Acció de Bookcrossing

El dia 21 d'abril, un total de 57 biblioteques de museus i centres d'art i cultura inundaran les ciutats de llibres amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre. Heu descobert un llibre que us ha agradat i el voleu compartir amb algú? Doncs aquesta experiència de bookcrossing us proposa que li doneu una segona vida als llibres que ja heu llegit compartint amb algun altre barceloní o barcelonina el plaer de la bona literatura. El Museu de Cultures del Món de Barcelona i el Museu Etnològic de Barcelona s'afegeixen a aquesta experiència de bookcrossing i ja s'estan preparant per alliberar tot de llibres. On els deixarem? Divendres us donarem pistes sobre on els podreu trobar!

Concurs: els llibres surten de la biblioteca i s’amaguen pel museu!

El dia de Sant Jordi, els llibres del museu jugaran a fet i amagar entre les peces que formen les col·leccions del Museu Etnològic i del Museu de Cultures del Món. Veniu a visitar tots dos centres i, mentre veieu les obres que s'exhibeixen, mireu de trobar els llibres ocults. Quan els localitzeu, feu-los una fotografia i pugeu la imatge a Twitter amb l'etiqueta #LlibresAmagats. Entrareu en el sorteig d'un catàleg del Museu Nòmada (el recull d'exposicions itinerants del Museu Etnòlogic), un exemplar del llibre Arte Fang i una entrada doble per al Museu Etnològic de Barcelona. Els dos guanyadors es donaran a conèixer el dimarts, 25 d'abril!

Llibres als museus

Esteu buscant un llibre que tingui alguna cosa a veure amb l'etnologia, l'antropologia, les tradicions o les cultures del món? Doncs potser el trobareu en alguna de les dues paradetes que es munten per Sant Jordi al Museu Etnològic i al Museu de Cultures del Món. Veniu, trieu i remeneu, perquè, encara que no busqueu res en concret, segur que trobareu algun exemplar que us interessa o que podeu regalar.

Us esperem!