Casal d'estiu. Llegim la ciutat

El Casal d'Estiu és un projecte del MUHBA que porta el títol Llegim la ciutat i que s'organitza des de fa 10 anys. Està adreçat a nens i nenes d'edats compreses entre els 8 a 12 anys i el seu objectiu és fomentar el coneixement del patrimoni per tal d'entendre i apreciar la ciutat on vivim.

El Casal d’Estiu es duu a terme durant dues setmanes del mes de juliol, de matí i tarda, amb visites, itineraris i tallers i combinació d’activitats lúdiques i d’aprenentatge, com ara itineraris, visites, jocs i gimcanes amb l'objectiu de despertar la curiositat dels nens i, en aquest entorn lúdic, anar coneixent més el patrimoni i la història de la nostra ciutat.

Aquest any es faran activitats relacionades amb Verdaguer i jocs amb paraules, així com una sortida programada a l'entorn de la casa per aprendre a reconèixer els animals de nit i la natura que tant va inspirar el poeta. Durant tot el casal els nens i nenes aniran creant el seu quadern de viatge, on explicaran a través de diferents recursos com ara fotografies, dibuixos o texts, tot el que han estat fent i mostraran la seva visió de Barcelona.