Llista de distribució del Museu

Si voleu rebre informació del MUHBA, indiqueu les vostres dades (nom, cognoms, email i telèfon de contacte) i alhora indiqueu les vostres preferències.


Els camps indicats amb * son obligatoris.

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer 031-Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura) amb la finalitat d’informar-vos sobre esdeveniments, espectacles, exposicions i altres actes culturals de la ciutat de Barcelona (tractament 0210).

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar els camps adreça postal, adreça electrònica o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per realitzar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Si vol rebre a títol personal informació del MUHBA, ompli el següent formulari