Reserva de grups

Feu la vostra reserva emplenant la sol·licitud i rebreu la confirmació per correu electrònic.

Condicions:

És imprescindible fer la reserva d'una activitat amb dues setmanes d'anticipació.
Una vegada feta la reserva, rebreu per correu electrònic o fax un full de confirmació, on constaran totes les dades de l'activitat (data, hora, activitat, preu, forma de pagament...). Cal presentar aquest full de confirmació i el comprovant de pagament el dia de l'activitat.
S’haurà de fer un ingrés amb l’import de la reserva 15 dies abans de la visita. Tot seguit caldrà que envieu el comprovant de pagament per fax o correu electrònic.
El dia de la visita s’haurà de pagar la diferència en efectiu a taquilles.

Per a més informació podeu trucar al 93 256 21 22 o enviar un correu electrònic a reservesmuhba@eicub.net

Horari: de dilluns a divendres feiners de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

 

Els camps indicats amb * son obligatoris.

Avís legal (LOPD):De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de les dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer automatitzat Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura amb la finalitat de poder-vos informar de les seves activitats, del qual n’és propietari l’Ajuntament de Barcelona. Us informem que les vostres dades no seran cedides a cap altra entitat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD.

Si vol rebre a títol personal informació del MUHBA, ompli el següent formulari