Reserva de grups

Feu la vostra reserva emplenant la sol·licitud i rebreu la confirmació per correu electrònic.

Condicions:

És imprescindible fer la reserva d'una activitat amb dues setmanes d'anticipació.
Una vegada feta la reserva, rebreu per correu electrònic o fax un full de confirmació, on constaran totes les dades de l'activitat (data, hora, activitat, preu, forma de pagament...). Cal presentar aquest full de confirmació i el comprovant de pagament el dia de l'activitat.
S’haurà de fer un ingrés amb l’import de la reserva 15 dies abans de la visita. Tot seguit caldrà que envieu el comprovant de pagament per fax o correu electrònic.
El dia de la visita s’haurà de pagar la diferència en efectiu a taquilles.

Per a més informació podeu trucar al 93 256 21 22 o enviar un correu electrònic a reservesmuhba@eicub.net

Horari: de dilluns a divendres feiners de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

 

Els camps indicats amb * son obligatoris.

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer 031-Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura) amb la finalitat —legitimada pel consentiment que ens atorgueu— d’informar-vos de les activitats culturals que fan els seus centres (http://bcn.cat/cultura/legal/cat.html) (Tractament 0210)

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu diversos drets sobre les vostres dades, entre els quals el d’accedir-hi, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins que en sol·liciteu la baixa.

Així mateix, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us indiquem que en emplenar els camps adreça postal, adreça electrònica o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per realitzar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Si vol rebre a títol personal informació del MUHBA, ompli el següent formulari