Interrogar Barcelona

LES MALETES DIDÀCTIQUES DEL MUHBA

 

El MUHBA posa a disposició de les escoles dues maletes didàctiques amb l’objectiu de treballar diferents temes d’una manera més pràctica i propera. Es poden utilitzar de forma autònoma o també com a treball previ o posterior a les visites programades al MUHBA.• Juguem a Barcino: maleta pensada per a P4, P5 i cicle inicial de primària. Inclou una sèrie de rèpliques de jocs romans per descobrir com eren els jocs dels infants fa 2.000 anys. Recomanem completar-la amb el taller Juguem a Barcino, al MUHBA Plaça del Rei.

• Arquitectura i natura al Park Güell: adreçada a P5 i cicle inicial de primària. Inclou diferents materials per treballar les formes de l’arquitectura de Gaudí i evidenciar com la natura esdevé la seva gran font d’inspiració. Recomanem completar-la amb la visita El Park Güell, arquitectura i natura, al MUHBA Park Güell.

Cada maleta conté un dossier per al professorat i material manipulable per als alumnes. Només cal que feu la reserva i us la farem arribar a l’escola de manera gratuïta.