Visites guiades

Visita guiada. Foto: S. Guasteví

Tots els diumenges a les 11h (excepte de l’1 d’agost al 15 de setembre) s'ofereixen visites comentades temàtiques, incloses en el preu de l'entrada del Museu:

1r diumenge: visita general a l'exposició permanent
2n diumenge: visita general a l'exposició permanent
3r diumenge: visita a la mostra temporal Les guitarres d'en Quico Pi de la Serra
4t diumenge: visita dels instruments insòlits
5è diumenge: visita general a l'exposició permanent

Els diumenges que coincideixin amb concerts del cicle "La Música del Museu", el contingut de la visita estarà relacionat amb la temàtica del concert (instruments, estil i època).

Per a grups de més de 10 persones s’ofereixen visites comentades en diferents idiomes (català, castellà i anglès). El preu és de 80€ i cal reserva prèvia. Consulteu disponibilitat a reservesmuseu@auditori.cat o al telèfon 932 563 650.

AUDIOGUIA

Itinerari circular per 21 històries reveladores que ens apropen a l'origen, curiositats i enigmes de les peces més singulars.
Lloguer de tauletes a la recepció del Museu: 2€
Opció de descarregar l'audioguia de manera gratuïta al teu dispositiu mòbil: https://visitmuseum.gencat.cat
Disponible en català, castellà, anglès i francès.

RECORREGUTS ALTERNATIUS

DivendresBèsties
Mostra alguns dels instruments exposats a la col·lecció permanent des d'una òptica totalment diferent, els animals. És un recorregut pels instruments fets amb parts d'animals, que tenen forma d'animal o amb representacions d'animals.
Descarrega el recorregut

DivenDress
Aquest recorregut cronològic mostra alguns dels instruments de la col·lecció permament emparellats amb diferents peces de vestir del Museu del Disseny, que hi tenen una relació dins d'un context històric, sociològic i cultural.
Descarrega el recorregut

Que ni pintat
Un recorregut cronològic que combina obres del MNAC amb instruments del Museu, amb textos del musicòleg i especialista en iconografia, Jordi Ballester.
Descarrega el recorregut

Any Granados
Fotografies, cartes i manuscrits del fons Enric Granados del Museu per conèixer aquest músic des de tots els punts de vista.
Descarrega el recorregut