Esteu aquí

Canvis als punts informatius i dies del programa SIRIAN

dilluns, octubre 30, 2017 - 11:46

És el programa de salut sexual i reproductiva a Trinitat Nova, Turó de la Peira, Can Peguera, Verdun, Zona Nord i Les Roquetes

Els punts d’informació i les dates d’atenció del programa SIRIAN, que des de fa un any es du a terme als barris de Trinitat Nova, Turó de la Peira, Can Peguera, Verdun i Les Roquetes, i la Zona Nord, han experimentat alguns canvis. D’ara endavant, s’articularan de la següent manera:

  • Les Roquetes

Tel. 674031397

Mail sirianroquetes@aspb.cat

Atenció els dilluns al matí a l’Associació de Veïns, al CAP Roquetes els dilluns a la tarda tarda i al Casal de Joves els dijous a la tarda.

  • Trinitat Nova

Tel. 607592251

Mail sirian@aspb.cat

Atenció el dimarts al matí a l’Associació de Veïns, i al CAP de Chafarinas el dimecres al matí i el dijous a la tarda.

  • Turó de la Peira i Can Peguera

Tel. 649845039

Mail sirianturopeguera@aspb.cat

Atenció els dilluns a la tarda al Casal la Cosa Nostra, al CAP Turó els dimarts a la tarda i els dimecres matí, i al Casal la Cosa Nostra els dimecres a la tarda.

  • Verdun

Atenció els dilluns al matí al CAP Rio de Janeiro, a 9 Barris Acull els dimarts al matí, i al Casal de barri de Verdum els dijous al matí i a la tarda.

  • Zona Nord

Atenció els dimarts al matí al CAP Ciutat Meridiana, a la Biblioteca de la Zona Nord els dimarts a la tarda, i al Centre Cruïlla els dimecres al matí.

El programa SIRIAN vol contribuir a reduir els embarassos no desitjats i les infeccions de transmissió sexual mitjançant entrevistes personals de consell contraceptiu a l’àmbit comunitari. S’adreça a les dones de 14 a 49 anys i als homes de 14 a 29 anys residents a aquestes zones.

S’ofereix la possibilitat de participar en sessions d’assessorament personalitzat sobre els mètodes anticonceptius i sobre recursos del barri a càrrec de personal especialitzat. Les persones participants reben una T-10. Les entrevistes es duen a terme a espais comunitaris. La participació és totalment gratuïta, podeu informar-vos als espais on es porten a terme les sessions, o bé per telèfon o correu electrònic.