Esteu aquí

El projecte 'Més amb menys' de Roquetes triomfa al Premi 8 de març - Maria Aurèlia Capmany

dijous, març 8, 2018 - 10:32

S’emporta el guardó del públic amb desfilada inclosa de la Roquetes Fashion Week

El projecte “Més amb menys” del Pla Comunitari de Roquetes ha rebut un dels premis 8 de març – Maria Aurèlia Capmany. En concret, s’ha endut el guardó al millor projecte escollit per votació popular del públic, dotat amb 3.000 euros.

Durant la cerimònia, a més, va tenir lloc una desfilada de la Roquetes Fashion Week, un dels elements estrella del “Més amb Menys”.

El projecte Més amb Menys

El projecte, iniciat pel teixit associatiu del barri, va néixer per millorar la qualitat de vida del veïnat i obrir noves oportunitats a diversos col·lectius.

A través de la constitució d’un taller bàsic sobre costura, ubicat a l’Associació de Veïns i Veïnes, vol potenciar la cohesió social des d’una perspectiva de gènere i de diversitat cultural –mantenint l’essència del taller original-, i també facilitar l’accés al mercat de treball a persones que han estat desvinculades durant un llarg temps –o no ho han estat mai- a partir de l’aprenentatge de l’ofici de costura i la capacitació de competències transversals per millorar la seva ocupabilitat.

El Premi 8 de març – Maria Aurèlia Capmany

El Premi 8 de març – Maria Aurèlia Capmany, que enguany ha arribat a la 32a edició, està convocat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a promoure iniciatives que contribueixin a donar suport a projectes que contribueixin a la sensibilització, la prevenció, la denúncia i l’afrontament de les situacions de discriminació i desigualtat de gènere en l’àmbit de la moda, l’estètica i la bellesa.