Esteu aquí

Nova tongada de Consells de barri al districte

dimecres, octubre 11, 2017 - 10:28

Es faran al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre

Els consells de barri de l’últim trimestre de l’any són ja a punt de celebrar-se. Començaran a Canyelles, el proper 19 d’octubre, i acabaran a Porta, el 14 de desembre. Enmig, 13 sessions, tantes per barri, per debatre totes les qüestions referents al barri. Aquesta és la seva finalitat:  ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat.

Presidits per la regidora de districte, Janet Sanz, en els Consells de barri hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions, i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.

Aquest és el calendari:

CONSELLS DE BARRI NOU BARRIS

Canyelles: 19 d’octubre

Roquetes: 6 de novembre

Ciutat Meridiana: 13 de novembre

Vilapicina i la Torre Llobeta: 14 de novembre

Prosperitat: 15 de novembre

Verdun: 16 de novembre

Can Peguera: 21 de novembre

Torre Baró: 22 de novembre

Trinitat Nova: 27 de novembre

Vallbona: 29 de novembre

Turó de la Peira: 30 de novembre

Porta: 12 de desembre

Guineueta: 13 de desembre

Tots els consells de barri són a les 19 h, excepte el de la Guineueta, que es farà a partir de les 20 h. El lloc s’indicarà oportunament a través dels cartells que es distribuiran a cada barri.