Esteu aquí

Obres a la L3 amb afectació a Nou Barris

dilluns, juliol 24, 2017 - 14:31

Es faran en dues fases: del 29 de juliol al 14 d’agost, i del 22 d’agost al 3 de setembre

El proper 29 de juliol engegaran les obres que al llarg d’aquest estiu afectaran el tram de la L3 comprès entre les estacions de Lesseps i Canyelles. L’actuació consistirà bàsicament a renovar la via, i es dividirà en dues fases:

Fase 1

  • Del 29 de juliol al 14 d’agost. Es tancarà el tram que va de les estacions de Vall d’Hebron a Canyelles, ambdues incloses.
  • Per pal·liar-ne els efectes, s’habilitarà un servei d’autobusos que farà el recorregut entre totes les estacions afectades. A més, convé recordar que es poden utilitzar les línies de bus H4, 27, 60 i 76 com a alternativa per arribar a la majoria d’estacions del tram afectat.

Fase 2

  • Del 22 d’agost al 3 de setembre. Es tancarà el tram que va de les estacions de Vall d’Hebron a Lesseps, ambdues incloses.
  • També en aquest cas, s’habilitarà un servei d’autobusos que farà el recorregut entre totes les estacions afectades. I les línies de bus que cobreixen bona part del tram són la 27 i la V15.

Els treballs es duen a terme les 24 hores els 7 dies de la setmana, i s’executaran en aquestes dates per la menor afectació que suposen per al conjunt de la ciutadania.