Esteu aquí

Reconeixement al talent de Batxillerat

dimecres, març 29, 2017 - 16:36

 

Un projecte d’interiorisme, un estudi sobre els efectes que pel Medi Ambient pot tenir un medicament, o un repàs a la història de la creació de l’institut Sant Andreu. Són tres dels set Treballs de Recerca fets enguany per alumnes de segon de Batxillerat de Nou Barris i que han estat seleccionats en la quinzena edició de la mostra feta al Auditori del Parc Tecnològic de Nou Barris.

A l’esdeveniment hi han assistit els alumnes de segon de batxillerat dels centres participants, tres d’escoles concertades i sis d’instituts públics d’Ensenyament Secundari del districte: INS Barcelona-Congrés, INS Galileo Galilei, INS Guineueta, INS Pablo Ruíz Picasso, INS Sant Andreu, INS Valldemossa, CC Amor de Dios, CC FEDAC-Amílcar i CC Valldaura.

Dels documents presentats en la Mostra de Nou Barris, els tres més destacats participaran en la novena Mostra de Recerca Jove que es farà al Saló de Cent de l’Ajuntament el proper dimarts 25 d’abril a les 17.30h, en un acte que aplega tots els districtes.

Tots els treballs presentats a la mostra són de creació pròpia i individuals. L’event vol donar a conèixer a la comunitat educativa i a la ciutadania en general els treballs d’investigació que es duen a terme als centres educatius de Nou Barris, i també promoure les habilitats comunicatives i argumentatives de l’alumnat. A més, té també per objectiu reconèixer públicament els bons resultats d’un procés de treball que és llarg i complex, i en què hi participen alumnes i mestres.

Els treballs de recerca els han de dur a terme obligatòriament els alumnes de segon de batxillerat i requereixen de la investigació i aprofundiment en una determinada temàtica.