Esteu aquí

SIRIAN, programa de salut sexual i reproductiva a Nou Barris

dimecres, octubre 26, 2016 - 12:30

Nou programa de salut sexual i reproductiva a Trinitat Nova, Turó de la Peira, Can Peguera i Roquetes

Quatre barris del districte de Nou Barris disposen d’un nou servei per a la salut sexual i reproductiva de joves i adults. Es tracta del programa SIRIAN, impulsat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona i les taules de salut dels barris, que ja s’ha posat en marxa amb anterioritat en altres barris de la ciutat.

El programa SIRIAN vol contribuir a reduir els embarassos no desitjats i les infeccions de transmissió sexual mitjançant entrevistes personals de consell contraceptiu a l’àmbit comunitari. S’adreça a les dones de 14 a 49 anys i als homes de 14 a 29 anys residents a aquestes zones.

S’ofereix la possibilitat de participar en sessions d’assessorament personalitzat sobre els mètodes anticonceptius i sobre recursos del barri a càrrec de personal especialitzat. Les persones participants reben una T-10. Les entrevistes es duen a terme a espais comunitaris. La participació és totalment gratuïta, podeu informar-vos als espais on es porten a terme les sessions, o bé per telèfon o correu electrònic.

 

Al barri de la Trinitat Nova el servei es posa en funcionament el 8 de novembre i està prevista una durada extensa. Aquests són els llocs, horaris i dades de contacte:

Tel. 932384545 ext. 384

Mail sirian@aspb.cat

Dimarts matí: URBAN i AVV de Trinitat Nova

Dimarts tarda: CAP Chafarinas

Dimecres matí: CAP Chafarinas

Dijous tarda: AVV de Trinitat Nova

 

Als barris del Turó de la Peira i Can Peguera el servei va entrar en funcionament el passat 5 de setembre i durarà fins al 31 de desembre. Aquests són els llocs, horaris i dades de contacte:

Tel. 649845039

Mail sirianturopeguera@aspb.cat

Dilluns tarda: Casal La Cosa Nostra

Dimarts tarda: CAP Turó de la Peira

Dimecres matí: CAP Turó de la Peira

Dimecres tarda: Casal La Cosa Nostra

Divendres matí: CAP Guineueta

 

Pel que fa al barri de Roquetes, el servei també va entrar en funcionament el passat 5 de setembre i durarà fins al 31 de desembre. Aquests són els llocs, horaris i dades de contacte:

Tel. 674031397

Mail sirianroquetes@aspb.cat

Dilluns tarda: CAP Roquetes

Dimecres tarda: CAP Roquetes

Dijous tarda: Casal de Joves

Divendres matí: AVV de Roquetes