Esteu aquí

Sisena edició del programa ‘Obert al futur’

dimarts, març 13, 2018 - 12:54

A Nou Barris, dues formacions per als comerciants al març i abril

Nova oportunitat per pujar al tren del futur comerç. Els comerciants de Nou Barris que vulguin conèixer les tendències més actuals en estratègia empresarial, innovació o les eines de màrqueting digitals més útils, tenen al seu abast un bon grapat de formacions, dues de les quals es duran a terme a Nou Barris al març i a l’abril. Són aquestes:

  • El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç

Dimarts 20 de març de 2018, de 14:00 a 17:00 hores.

Lloc: Seu del Districte de Nou Barris. Plaça Major de Nou Barris, 1

Aprendràs a gestionar el negoci amb visió de futur amb eines de gestió interna per focalitzar el comerç en allò que aporta valor a l’empresa. Estratègies per ajudar a transformar el comerç d’avui en una empresa de futur, Think Big.

Inscriure’t clicant aquí.

  • Dona a conèixer el teu negoci a través d’internet

Dijous 5 d’abril de 2018 de 14:00 a 17:00 hores.

Lloc: Seu del Districte de Nou Barris. Plaça Major de Nou Barris, 1

Coneixeràs els passos bàsics per a elaborar un Pla de màrqueting digital 2.0, identificant l’estratègia més adequada segons el comerç i definint la tipologia d’accions necessàries per garantir l’assoliment d’objectius. A més de conèixer cadascuna de les eines, recursos i plataformes digitals existents: definició, ús, avantatges, desavantatges i exemples pràctics.

Inscriure’t clicant aquí.

El programa ‘Obert al futur’ ofereix càpsules formatives completament gratuïtes de tres hores de durada i adaptades als horaris comercials. Aquells establiments que participin en almenys tres càpsules podran gaudir d’assessorament individualitzat.

El programa és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i el teixit associatiu de la ciutat.

Informa-te’n i inscriu-te a les sessions que més t’interessin a barcelona.cat/obertalfutur o trucant al 93 291 77 77.