Esteu aquí

Torna a pujar al tren del futur comerç

dijous, octubre 5, 2017 - 13:45

Edició de tardor del programa “Obert al futur”, adreçat als establiments de la ciutat

Les tendències més actuals en estratègia empresarial, la innovació, les eines de màrqueting digital més útils i les tècniques més adients per fidelitzar la clientela. Són els eixos sobre els quals s’articula el programa “Obert al futur”, adreçat a comerços i establiments, i que càpsules formatives de tres hores de durada, gratuïtes, i adaptades als horaris comercials per garantir que tothom que ho vulgui pugui assistir.

A Nou Barris, la segona tongada d’enguany tindrà lloc de finals de setembre a finals de novembre, i inclou 11 classes de tres hores de durada cadascuna, en què es repassen conceptes com l’ús d’Instagram per al comerç, el Lean Management, com captar i fidelitzar clientela a través del neuromarketing, o com atraure l’atenció amb l’aparador.

També aquesta vegada, aquells establiments que participin en almenys tres càpsules informatives podran disposar d’un màxim de 4 hores d’assessorament individualitzat.

El programa és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i el teixit associatiu de la ciutat.

Informació i inscripcions a http://empresa.barcelonactiva.cat/empresa/cat/programes/fitxes/Programa-Formacio-de-suport-al-comerc-Obert-al-futur.jsp

O trucant al 93 291 77 77

Adjuntem el programa de les sessions.

Obert al Futur Setembre-Novembre