Esteu aquí

Tot el que necessiteu saber de la matriculació escolar a Nou Barris

dimecres, febrer 7, 2018 - 12:13

Sessions informatives el 15, 19 i 21 de febrer repartides pel districte

Sempre que arriben aquestes dates, molts pares i mares comencen a plantejar-se el mateix dilema. On matriculo el meu fill/a? Què he de fer? Com ho de fer? I també sempre, des del Districte de Nou Barris, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i el Consorci d’Educació de Barcelona, us donarem un cop de ma per orientar-vos.

Així, s’han programat tres sessions informatives per resoldre dubtes generals i posar-vos al dia de la campanya de matriculació. Són aquestes:

  • 15 de febrer, 17.30 h. Seu del Districte Nou Barris, pl. Major de Nou Barris, 1. Sala d’actes (2a planta) Espai d’acollida infantil sala de reunions (2a planta)
  • 19 de febrer, 17.30 h. Espai Jove Les Basses, c. Teide, 20. Auditori. Espai d’acollida infantil (1a planta)
  • 21 de febrer, 17.30 h. Biblioteca Zona Nord, c. Vallcivera, 3 bis. Espai Polivalent. Guarderia a la sala infantil.

Tanmateix, us recomanem que assistiu a les sessions informatives dels centres escolars en què estigueu interessats. Allà us concretaran el projecte educatiu, funcionament, etc., i tindreu molts més elements que us ajudaran a prendre la decisió. Aquí teniu una relació dels centres educatius de Nou Barris.

Us recordem també que la propera campanya de matriculació està dirigida a l’alumnat que s’incor­porarà a P3, que començarà l’educació secundària o que canviarà de centre.

http://edubcn.cat/ca/