Servei d'informació d'obres

Notícies

ADIF obre una oficina d'atenció ciutadana específica per les obres de l'AVE

05/10/2018 - 10:48h. - Districte Sant Martí -

Estarà situada al carrer Aragó, 517, amb l'objectiu de facilitar tota la informació sobre la construcció de les sortides d'emergència de l'AVE al seu pas pel carrer Mallorca

L’empresa estatal ADIF obre una Oficina d’Atenció Ciutadana (OFAC) a Barcelona, concretament al carrer Aragó 517 (a tocar del c. Cartagena), amb l’objectiu de facilitar informació sobre les obres de construcció de les 3 noves sortides d’emergència del túnel del tren d’alta velocitat construït entre Sants i la Sagrera pels carrers Provença i Mallorca.

OFAC Barcelona (ADIF)
Aragó, 517 (vora c. Cartagena)
Horari:
Matins, de 10 a 14 h (dies feiners)
Tardes, de 16 a 19 h (de dilluns a dijous)

La nova OFAC reforça el compromís d’ADIF per la transparència i la comunicació, i permetrà oferir, a través de suports gràfics i documentals i atenció personalitzada, informació sobre l’estat actual de les obres, la planificació de les fases pendents i de les afectacions a la mobilitat, tant actuals com futures. Igualment, recollirà també totes les sol·licituds que pugui formular la ciutadania.

ADIF ja està executant aquests treballs a les sortides ubicades a la confluència dels carrers Mallorca i Independència (al barri del Clot, del districte de Sant Martí) i dels carrers Mallorca i Nàpols (als entorns de la Sagrada Família, a l’Eixample). Més endavant s’iniciaran els treballs en la 3a sortida, que serà als carrers Provença i Urgell.

 

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió