Servei d'informació d'obres

Notícies

Afectacions a la mobilitat per obres de millora durant la segona setmana de juliol

09/07/2019 - 10:20h. - Ecologia Urbana -

Segueixen les obres de millora d'infraestructures i urbanisme a la ciutat, aprofitant que hi ha menys trànsit. Aquests treballs a la via pública afectaran puntualment la mobilitat. Destaquen els talls per la neteja de túnels viaris.

La setmana passada van començar moltes de les obres que es duran a terme aquest estiu: pavimentacions, obres del metro, neteja de túnels… Ara algunes entren en noves fases i d’altres comencen.  

Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Als voltants de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Reina Elisenda s’han de retirar unes canonades de gas. Entre el 8 i el 13 de juliol les obres es faran per meitats tallant una de les calçades de l’avinguda F.V. Foix de 9.30 hores a 18.00 hores.

Districte de Gràcia

Per fer la prolongació de les canonades d’aigües, del 8 al 26 de juliol, s’afectarà el tram de travessera de Gràcia, entre els carrers de Sant Gabriel i el de Sant Cristòfol. La circulació s’haurà de desviar per Sant Gabriel – plaça de la Llibertat – Sant Cristòfol – Gran de Gràcia i es normalitzarà la circulació de la cruïlla de travessera de Gràcia – Sant Cristòfol – Vic.

Al carrer Encarnació, entre els carrers Escorial i Torrent de Flors, davant de l’escola Gràcia, es duran a terme obres que afectaran a la mobilitat perquè s’instal·larà un nou pas de vianants. Del 9 al 12 de juliol s’hi treballarà amb el carrer tallat.

Districte de Sant Martí

Per canvi de fase de les obres dels Túnel de les Glòries, des del 5 de juliol els sis carrils de la Gran Via estan desplaçats cap al costat mar de la calçada des del carrer Roc Boronat fins a la rambla del Poblenou. S’habilitarà també l’accés als pàrquings de veïns del costat muntanya des de la rambla de Poblenou pels carrers d’Aragó – Municipi.

Al carrer Pallars s’hi faran tasques relacionades amb subministraments a l’alçada dels carreres Àlaba i Avilà. Fins el 15 de juliol, s’ocuparà el costat muntanya de la calçada mantenint un carril de circulació i el carril bus. Al tram on hi ha un carril bus i tres carrils més, només quedarà un carril de circulació i un carril de gir obligatori al carrer Àlaba.

Neteja de Túnels

La nits del 8 i 9 de juliol es netejarà el túnel de Poblenou – Vila Olímpica, fent un tall en sentit Llobregat, desviant el trànsit per la sortida 24 i incorporant-lo per l’entrada 22. Es tallaran, doncs, les incorporacions 23 i 24 i la sortida 23.

Les mateixes nits es treballarà als túnels de Vila Olímpica, Poblenou i Fòrum. Es tallarà en sentit Besòs, desviant el trànsit per la sortida 22 i incorporant-lo per l’entrada 24. Quedaran tallades les incorporacions 23 i 24 i la sortida número 23.

Finalment, la nit del 10 juliol, es treballarà al túnel de Thau – Cervantes – MMEE – Can Clota en ambdós sentits i amb tall dels carrils lent i central. L’endemà, en aquests mateixos túnels, quedarà tallat el carril ràpid i el central.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió