Servei d'informació d'obres

Notícies

Afectació a la mobilitat per obres durant la setmana del 8 al 14 d'abril

09/04/2019 - 15:54h. - Ecologia Urbana -

Durant aquesta setmana es duran a terme diferents obres de millora de l'enllumenat, pavimentació, aglomerat i millora d'accessos, entre altres, que afectaran puntualment la mobilitat a la ciutat.

Districte de Ciutat Vella

Del 8 al 15 d’abril es treballarà en la construcció d’un nou clavegueró al carrer Jonqueres. Per realitzar els treballs serà necessari tallar la vorera Besòs i ocupar parcialment el carril bus, tot mantenint un carril de circulació de 3,50 metres pel costat Llobregat de la calçada.

El diumenge 21 d’abril des de les 9 fins a les 21 hores es col·locaran les noves escales d’accés a la plaça de l’Àngel de la parada de Metro de Jaume I, tot ocupant la calçada. Es desviarà el trànsit del sentit Llobregat per Via Laietana – plaça Emili Vilanova – SotsTinent Navarro – Jaume I. La sortida des de la plaça Sant Jaume es farà pel carrer de Ferran o pel carrer de la Ciutat, baixant les pilones existents.

Districte de l’Eixample

Aquests dies es treballa en la canalització de la vorera mar del carrer Provença entre el passeig de Gràcia i el carrer Bruc i els creuaments de les calçades dels carrer de Pau Claris i Roger de Llúria.

Fins el 18 d’abril es retiraran les motos estacionades a la vorera afectada del passeig de Gràcia. El creuament amb el carrer de Pau Claris es durà a terme el 16 i 17 de març. Els treballs es faran mantenint dos carrils de circulació, retirant l’estacionament dels xamfrans al costat muntanya amb el creuament amb el carrer de Provença.

Districte de Gràcia

Per tal de col·locar les escales del Metro a la plaça de Lesseps, s’ocuparan els dos carrils del sentit mar de la Riera de Cassoles (l’antiga Avinguda Príncep d’Astúries). S’habilitarà un carril del carrer Gran de Gràcia en sentit mar el diumenge 14 d’abril des de les 9 a les 21 hores.

Al barri de Gràcia continua la substitució de l’enllumenat públic. El dia 8 d’abril es treballarà el pas de calçada al carrer Massens al costat mar del carrer Providència, quedant Massens en atzucac des del carrer de les Tres Senyores. Es desviarà la circulació per Robí – Torrent de l’Olla – Travessera de Gràcia – Torrent d’en Vidalet – Tres Senyores.

El 9 d’abril serà el torn del carrer Topazi al costat mar del carrer Biada, quedant Topazi en atzucac des del carrer Robí. Es desviarà la circulació per Robí – Torrent de l’Olla – Ros de Olano – Gran de Gràcia.

El 10 d’abril s’actuarà al pas de calçada del carrer de Vilafranca al costat muntanya del carrer de Martí, quedant Vilafranca en atzucac des del carrer de Sant Salvador. Es desviarà la circulació per Martí – Rabassa – Sant Salvador.

Per últim, l’11 d’abril es treballarà al carrer de Massens al costat muntanya del carrer de Martí, quedant Massens en atzucac des del carrer de Sant Salvador. Es desviarà la circulació per Sant Salvador – Verdi – Martí.

Districte d’Horta – Guinardó

L’aglomerat del tram de la Ronda de Dalt, tant a la calçada sentit Llobregat com a la de Besòs, es farà a les nits del 7 a l’11 d’abril amb tall de les dues calçades. Es començarà el tall per la calçada Besòs.

Districte de Sant Andreu

Els treballs d’arranjament de la cruïlla del carrer de Garcilaso amb el carrer de Sant Antoni Maria Claret tindran lloc del 8 al 15 d’abril. Es tallarà el carrer de Sant Antoni Maria Claret quedant en atzucac entre els carrers Costa Rica i Garcilaso. També es canviarà el sentit de circulació del carrer de Sant Antoni Maria Claret entre els carrers Costa Rica i Hondures i s’avançarà la parada de bus de les línies V29 – H8 i 126 del carrer Garcilaso cap a Gran de la Sagrera.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió