Servei d'informació d'obres

Notícies

Al febrer, treballs de pavimentació i nous carrils bici

02/02/2018 - 13:00h. - Ecologia Urbana -

Aquest mes de febrer es realitzen treballs de pavimentació i execució de nous carrils bici, entre altres obres.

Pavimentacions

A Sant Andreu, es realitzen els treballs de pavimentació del carrer Turó de la Trinitat, entre el carrer Ausona i fins abans del creuament amb el carrer Foradada. Durant tots els treballs, programats del 12 al 16 de febrer, serà necessari tallar el carrer desviant la circulació i la línia de TMB L126 pels carrers Ausona i Mireia.

A Sant Martí, es realitzen els treballs de pavimentació del carrer Cantàbria, entre Guipúscoa i Huelva. L’actuació es programa del 8 al 10 de febrer.

Carrils bici

A Sants-Montjuïc, es realitza la implantació del carril bici d’avinguda Maria Cristina, una actuació programada entre el 29 de gener i el 30 de març. Cal destacar que no es podrà treballar a cap punt de l’actuació del 19 de febrer a l’11 de març pel Mobile World Congress, i es retiraran tots els materials, maquinària, senyals i tanques d’obra. D’altra banda, la nit del 12 de març es tallarà el trànsit a partir de les 23 hores a l’avinguda Rius i Taulet per realitzar els treballs de fresat, aglomerat i pintura.

A Sant Andreu, es realitzen els treballs d’implantació d’un carril bidireccional al carrer Segre, entre la rambla Onze de Setembre i el carrer Sant Adrià. L’actuació es programa entre el 5 de febrer i el 13 de març.

Altres obres destacades

En l’àmbit de l’obra d’implantació del mercat provisional de l’Abaceria, a Gràcia, es realitzen els treballs de creuament de serveis de gas al passeig de Sant Joan, una actuació programada entre el 5 de febrer i el 2 de marçA l’ombra dels treballs de gas, es farà també el creuament d’una canonada d’AGBAR a ambdós laterals (ascendent i descendent), entre el 5 i el 20 de febrer.

A Les Corts, es realitzen els treballs de retirada de tanques tipus New Jersey i també actuacions de millora davant l’accés al Parc Científic de la UPC. La retirada de tanques es farà dilluns 5 de febrer a les 9 hores, mentre que la resta de treballs continuaran fins dimecres 7 de febrer.

A Sant Martí, es realitzen els treballs d’excavació per accedir a un refugi de la Guerra Civil que s’ha localitzat en l’àmbit de les obres d’execució de la sortida d’emergència del túnel de l’AVE, al carrer Mallorca-Independència. L’actuació es programa del 5 de febrer al 5 d’abril.

A l’Eixample, diumenge 18 de febrer, entre les 8 i les 16 hores, s’implantarà una grua davant del número 577 de la Gran Via de les Corts Catalanes, al costat muntanya entre Aribau i Muntaner.

Tota la informació sobre aquestes i altres obres a la ciutat la trobareu al web del Servei d’Informació d’Obres.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió