Servei d'informació d'obres

Notícies

El mercat provisional de l'Abaceria Central, a la primavera del 2018

20/12/2017 - 14:50h. - Redacció -

El mercat provisional de l’Abaceria Central es començarà a construir el mes de gener i es preveu que els 57 paradistes s'hi puguin traslladar durant la primavera del 2018. La carpa, d’uns 1.900 metres quadrats, s'ubicarà al passeig de Sant Joan, entre el carrer de la Indústria i el carrer de Sant Antoni Maria Claret.

Aquest mes se celebra el 125è aniversari del Mercat de l’Abaceria Central, un punt de referència del comerç de proximitat de Gràcia. Mentre es faci la rehabilitació integral de l’edifici definitiu, s’obrirà un mercat provisional que garantirà el bon funcionament dels 43 establiments alimentaris i les 14 parades especials que en formen part.

La instal·lació del mercat provisional no afectarà la circulació de vehicles al passeig de Sant Joan, mentre que per als vianants s’hi habilitarà una zona de pas de 4,5 metres d’amplada paral·lela a la calçada en sentit descendent.

Es preveu que el projecte arquitectònic del mercat definitiu es redacti durant l’any 2018. Les obres, amb un pressupost aproximat de 25 milions d’euros, duraran entre 24 i 30 mesos.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió